Kundupplevelsediagnos

Vår kundupplevelsediagnos ger er en djupgående och omfattande kartläggning och utvärdering av den kundupplevelse som ni levererar till era kunder. Genom en kundupplevelsediagnos ger vi er fördjupad kundinsikt som sammanställs till ett underlag som hjälper er att skapa en bättre kundupplevelse.

Vi identifierar vad era kunder upplever som positivt respektive negativt i olika steg i kundresan och i olika kanaler. Vill ni skapa en bättre kundupplevelse så är vår kundupplevelsediagnos en bra början. 

 

Genom att kombinera flera olika datakällor ger kundupplevelsediagnosen en mer djupgående insikter än en vanliga kundundersökning. Vår kundupplevelsediagnos bygger både på kvalitativa studier som djupintervjuer, fokusgrupper och/eller observationer med era kunder och information från kvantitativa kundundersökningar (antingen er befintliga kundundersökning eller nya via oss). Våra konsulter kan dessutom gör genomkörningar av olika scenarion som är kritiska för era kunder och få på så vis en inblick i hur det är att vara kunder till er.

Via denna djupdykning i er kundupplevelse får vi fram ett rikt material som ger fördjupad kundinsikt och som identifierar pains and gains och utvecklingsmöjligheter på olika steg i kundupplevelsen.

Kundupplevelsediagos

Resultatet från vår diagnos av kundupplevelsen redovisas i en skriftlig rapport med rekommendationer på konkreta åtgärder. Kundupplevelsediagnosen kan med fördel kombineras med att vi gör en en kartläggning av kundresan om ni inte redan har genomfört en sådan.

Vi rekommenderar att en kundupplevelsediagnos omfattar alla kanaler där ni möter era kunder för att säkra upp att ni levererar en bra kundupplevelse i alla kanaler. För er som vill göra en lite mindre insats kan vi dock göra en mindre kundupplevelsediagnos. Då kommer vi koncentrera oss till en enskild eller ett par enskilda kanaler (tex. er webbsida) eller interaktionstillfällen (tex. köp, service, support osv).

 

 

Vill ni göra en kundupplevelsediagnos?

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

?php wp_reset_query(); ?>

Jag vill veta mer